Muziek

mu·ziek (de ~ (v.))
– geluid, voortgebracht door de menselijke stem of door instrumenten omwille van de schoonheid van dat geluid of als expressie van gevoelens.

Als aankomende schrijvers, gevestigde dichters en filmregiseurs op deze website kunnen publiceren, waarom dan niet muzikanten? Als groot liefhebber van muziek, wil ik graag het publiek de mogelijkheid geven te genieten van onbekend talent. Ben je zelf een talent, en voel je de drang het de wereld te laten horen? Email mij dan.

Graphtelly
J.B. Dazen is al lange tijd bezig met het schrijven en opnemen van zijn eigen muziek. Alle muziek die hij maakt komt uit onder de bandnaam ‘Graphtelly’. Hoewel deze band in het verleden verschillende live-bezettingen heeft gekend, is hij nu al weer geruime tijd gereduceerd tot een ‘one-man project’. De liedjes die je op deze site zult gaan horen zijn allemaal opgenomen in de huis- en slaapkamer van J.B. Dazen.

De muziek van Graphtelly laat zich misschien wel omschrijven als ‘alternative pop/rock’. Vergelijkbare bands: Soulwax, Eels, I Am Kloot, Johan, Bettie Serveert, Zornik. Enkele bands waardoor J.B. Dazen zich beïnvloed acht zijn The Beatles, Muse, Radiohead, Oasis en Pearl Jam. Natuurlijk is deze beschrijving alleen een indicatie, dus download maar gewoon de muziek en oordeel zelf!

Voor commentaar (altijd welkom!) kun je J.B. Dazen mailen op jbdazen [at] huurmoordenaars.com

Songtekst Download Grootte Lengte
Goodbye – Mp3 4,69 MB 3:25
Leave me – Mp3 3,49 MB 3:48

Frenz
Frenz is niet alleen een schrijver, maar ook een muzikant. Het nummer Closer word beschreven met de volgende woorden “smooth & funky song aangevuld met female voices”. Frenz maakte het nummer met o.a. Magix Music Maker & bewerkte het met de geluidseditor Goldwave. Frenz is van huis uit een drummer, en sinds enkele jaren bezig met het maken van muziek met behulp van bv. EJay en Magix software (vooral hiphop, fusion, dance en easy listening).

Download Frenz – Closer (6,18 MB)