Huurmoordenaars?

Vraag: Waarom noemen jullie jezelf huurmoordenaars?
Antwoord: Deze naam schept een vrijheid om alles te schrijven.

Welkom op huurmoordenaars.com,

Ik zal je proberen te vertellen waarom ik deze site heb gemaakt.

Ik wil een plek creeëren op internet waar echte literaire vrijheid heerst, waar mensen hun mening kunnen laten lezen, hun gedachten bekend kunnen maken, hun gevoelens kunnen tonen. Zonder restricties en grenzen, waar alles mag en kan, waar, binnen de nederlandse wet, echte vrijheid is.

Voor deze site ben ik altijd op zoek naar mensen die dingen willen schrijven, graag zie ik teksten met bijvoorbeeld commentaar op de actualiteit, columns, gedichten, mooi verwoorde meningen of commentaar op de maatschappij. Ondanks de vrijheid die je hier als schrijver hebt stel ik wel één eis, ik wil teksten met inhoud en kwaliteit. Vooral de kwaliteit vind ik belangrijk, verder bemoei ik me nergens mee.

Wil je graag wat schrijven voor huurmoordenaars.com? Dat kan altijd, stuur dan even een emailtje naar , dan zullen we even electronisch overleggen. Je mag natuurlijk ook meteen je tekst naar me emailen. Om de technische details van deze website hoef je je niet druk te maken, dat doe ik wel, een platte tekst of een word document is genoeg voor mij.

Wil je niet onder je echte naam publiceren? Dat kan natuurlijk, je kan onder een pseudoniem schrijven, en als je wilt een @huurmoordenaars.com adres krijgen om je anonimiteit te waarborgen.

Als je nog vragen hebt omtrent deze website, mail ook dan naar .

job