Hoe werkt deze site?

Waarde bezoekers,

Je bent hier terecht gekomen omdat je blijkbaar de weg kwijt bent op deze site, of graag wilt weten hoe het nou zit met dingen opzoeken. Ik zal je hier duidelijk proberen uit te leggen hoe het zit.

Links zie je bovenaan, “Huurmoordenaars.com”, hieronder het kopje “Informatie”. In de informatie categorie vallen de teksten “Huurmoordenaars?”, “Hoe werkt deze site?” en “Contact”. Op deze woorden kan je klikken en dan zul je terecht komen op de pagina’s over het hoe en waarom van deze site, deze pagina en de contact gegevens over deze website.

Onder de categorie “Informatie” vind je de categorie “Letteren”. Dit is de categorie waar deze site om draait, de ingezonden gedichten, rijms, brieven, gedachten, meningen en columns. Onder “Letteren” zie je als je op deze site binnenkomt een aantal namen, zoals 60n20, bo, job, dutchess en mephisto. Dit zijn de namen van de schrijvers van de “Letteren”. Elke naam vertegenwoordigd een schrijver van deze website. Misschien vind je de namen gek, hij zijn namelijk ook allemaal pseudoniemen.

Stel je hebt de moed gekregen om op een naam te klikken, dan zul je naar een nieuwe pagina gebracht worden, dan zie je in plaats van de namen van de schrijvers, de teksten van de schrijver waar je op geklikt hebt. Je kan ook onder het kopje “Informatie” zien bij welke schrijver je bent aangeland. Belangerijk is om te weten wat de kleurcodes betekenen. De blauwe links betekenen dat de tekst er achter een verhaal is. De rode links betekenen dat je een gedicht, rijm of rap gaat lezen. Nu ben je bij de kern van de site beland, je kan de teksten lezen. Klik op een tekst, en geniet!

Inmiddels is de site aardig gegroeid, en kun je ook flink wat tijd doorbrengen met dingen lezen. Op de hoofdpagina, waar je kan komen door onderaan elke pagina op de link “begin” te klikken zie je ook het dagelijkse nieuws. Dit nieuws kan je vertellen welke nieuwe teksten er op de site terecht zijn gekomen, welke schrijvers zich hebben aangemeld om de legioenen van huurmoordenaars.com te versterken, en wat er met de site zelf zoal gebeurd. Wil je dit nieuws als startpagina? Stel dan “http://www.huurmoordenaars.com/#s” als startpagina in.

Als dingen niet duidelijk zijn, of je hebt vragen, kijk dan op de contact pagina!
job